MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wiosenna zupa krem ze szparagów. Skorzystaj z przepisu na delikatną zupę, która posmakuje każdemu. Prosty sposób na szparagową ucztę

Krok 4.

Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym ogniu przez ok. pół godziny. Gotową zupę zmiksuj blenderem do uzyskania gładkiego kremu i dopraw do smaku solą, pieprzem i chili.

Zobacz również

Tak bawili się mieszkańcy Zbąszynia na zabawie tanecznej!

TYLKO U NAS
Tak bawili się mieszkańcy Zbąszynia na zabawie tanecznej!

Bieg w Jurczycach z edukacją o bezpiecznych wakacjach

Bieg w Jurczycach z edukacją o bezpiecznych wakacjach

Polecamy

Wyjątkowe naleśniki z musem jagodowym. Dzieci zajadają aż im się trzęsą uszy

Wyjątkowe naleśniki z musem jagodowym. Dzieci zajadają aż im się trzęsą uszy

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!