Tak przez ostatnie 10 lat podrożały: wołowina, schab, kurczak i szynka. Oto ceny rok po roku

Agnieszka Domka-Rybka
Agnieszka Domka-Rybka
Podajemy średnie, regionalne ceny mięs z lat 2010 - 2020. Sprawdziliśmy ceny najpopularniejszych mięs: wołowego bez kości, schabu, kurcząt i szynki. Podał nam je nam Urząd Statystycznego w Bydgoszczy. Po odpowiedzi zapraszamy na następne slajdy >>>Łukasz Kaczanowski
Podajemy średnie, regionalne ceny mięs z lat 2010 - 2020. Sprawdziliśmy]ceny najpopularniejszych mięs: wołowego bez kości, schabu, kurcząt i szynki. Podał nam je nam Urząd Statystycznego w Bydgoszczy.

Niższy VAT dla gastronomii?

Wideo

Materiał oryginalny: Tak przez ostatnie 10 lat podrożały: wołowina, schab, kurczak i szynka. Oto ceny rok po roku - Gazeta Pomorska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie